Pregled Pregled Traži Traži Gore Gore
Download details
Evidencija volonterskih sati Evidencija volonterskih sati HOT
(1 glas)

Organizatori volontiranja trebaju redovito pratiti i evidentirati rad volontera. Također su dužni, sukladno Članku 33. Zakona o volonterstvu i Pravilnika o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (NN, broj 104/2015), godišnje izvješće dostaviti Ministarstvu socijalne politike i mladih.

Godišnje izvješće podnosi se na obrascu pod nazivom „Izvješće organizatora volontiranja o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja“. Izvješće se dostavlja elektroničkim putem kroz informacijski sustav koji se nalazi na internetskim stranicama ministarstva nadležnog za poslove socijalne skrbi (www.mspm.hr ).

Navedeno se izvješće dostavlja putem aplikacije za izvješća organizatora volontiranja na web stranicama nadležnog ministarstva. U toj se aplikaciji nalaze detaljne upute za njeno korištenje. Izvješće se dostavlja do kraja veljače tekuće godine za prethodnu godinu. Izvještajno razdoblje je godina dana, a odnosi se na vremensko razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca.

Za popunjavanje Obrasca potrebni su slijedeći podaci:

  • ukupan broj volontera;
  • broj volontera prema spolu (M/Ž);
  • broj volontera prema dobi (0-14, 15-18, 19-25, 26-40, 41-65, 66 i više);
  • broj volontera prema državljanstvu (Državljani RH, stranci);
  • ukupan broj volonterskih sati;
  • ukupan iznos troškova isplaćenih volonterima na ime naknade troškova obavljanja volonterskih aktivnosti, putnih troškova i ostalog.

Kako bi olakšali praćenje volonterskog rada, a u skladu s važećim zakonskim odredbama, pripremili smo Excel datoteku po kojoj možete na jednostavan način voditi evidencije volonterskih sati, podatke o volonterima i njihove volonterske dnevnike. Priloženu datoteku smo izradili za organizacije koje imaju manji broj volontera ali tablica se može proširiti za veći broj volontera. 

 

Data

Inaèica 1.1.
Veličina 56.09 KB
Downloadi 751
Postavke jezika
Licenca
Autor Manda i Palma
Web stranica Web stranica external
Cijena
Stvoreno 12-11-2015
Kreirao Palma Miličević
Changed 12-11-2015
Changed by Palma Miličević

Download

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.