Pregled Pregled Traži Traži Gore Gore
Download details
Evidencija radnika Evidencija radnika HOT
(0 glasova)

U „Narodnim novinama“ broj 32 od 20. ožujka 2015. godine objavljen je novi Pravilnik o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnom vremenu radnika, koji je stupio na snagu od 28. ožujka 2015. god., rok za usklađenje je 31.12.2015.


Pravilnikom su i nadalje propisane dvije evidencije:

  • evidencija o radnicima
  • evidencija o radnom vremenu.

Obrasci evidencija nisu propisani, što znači da izgled evidencije poslodavci mogu prilagoditi svojim potrebama, uz obvezu da u njima osiguraju sve propisane podatke. Evidencije se mogu voditi na papiru ili u elektroničkom obliku, a dozvoljeno je i korištenje kratica za koje u evidenciji mora biti sadržano objašnjenje.

Ovo je primjer nove kompletne evidencije o radnicima sa evidencijom radnog vremena, podataka o radniku i evidencijom godišnjeg odmora (Izvor: http://www.ips-servis.hr)


Više informacija o vođenju evidencija radnika (također i učenika na praktičnoj nastavi) potražite na web stranici Hrvatske obrtničke komore.

Data

Inaèica 1.1
Veličina 221 KB
Downloadi 1.564
Postavke jezika
Licenca
Autor
Web stranica
Cijena
Stvoreno 12-11-2015
Kreirao GrAk
Changed 12-11-2015
Changed by Palma Miličević

Download

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.