Aktivni građani

  Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

  Pridruži se

  Kontakt

  Udruga GRAK
  Novo Selište, 2. desni odvojak 1a
  44250 Petrinja

  OIB: 85318270587

  Facebook stranica Grakni.HR

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Alternativna strana FLIK-a: Joga za dobro jutro

  flik joga2

  Kažu da je najbolje dan započeti s jogom. Tako ćete tijelo napuniti kisikom, revitalizirati i pripremiti za stresnu svakodnevicu. Upravo smo zato odlučili FLIK obogatiti jutarnjom jogom :-)

  U Petrinji već treći put u suradnji s Turističkom zajednicom i lončarem Valentinom Valentom organiziramo FLIK, Festival lončarstva i keramike. Na dobrom smo putu da FLIK postane najveći festival keramike u regiji, a cilj nam je promicati lokalnu lončarsku baštinu te kreativnost i izvrsnost usuvremenoj keramičkoj umjetnosti.

  Prošle smo vas godine na FLIK-u proveli kroz ceremoniju ispijanja gong fu čaja, a ove godine pripremamo novo. U subotu i nedjelju FLIK će početi u 9.00 sati jogom za dobro jutro s Lidijom. Joga nas uči kako biti svjestan u svakoj (pa i stresnoj) životnoj situaciji, uspostaviti vlastitu ravnotežu i jasnoću i time živjeti sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

  Jogu će voditi Lidija Kovač, certificirana učiteljica Kundalini joge na K.R.I.Y.A Internacional yoga academy by Guru Rattana. Zaljubljenica u prirodu, glazbu, ples, jogu i sve što čini život vrijedan življenja.

  Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno iskustvo u praksi joge i vježbe koje ćemo raditi mogu raditi svi, neovisno o spolu i dobi. Obucite ugodnu i laganu odjeću, ponesite svoje prostirke ako ih imate, ne zaboravite vodu i dobro nam došli!

  Projekt Alternativna strana FLIK-a provodi udruga GRAK u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Petrinje. Projekt financira Grad Petrinja.

   


  Please publish modules in offcanvas position.